מורפולוגיה 1% האם לבצע בדיקה חדשה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/11/2019 | 20:57 | מאת: דוד חסדאי

דוקטור שלום, לפני מספר ימים קבעתי תור לבדיקת זרע. ביקשו ממני לא לאונן 3 ימים לפני. הבעיה שלא התאפקתי ופחות מיומיים לפני אוננתי. בבוקר הבדיקה שיקרתי ולמעשה הרגשתי שמלבד שיתאה לי כמות קטנה של זרע הוא לא היה איכותי במיוחד. יצא לי מורפולוגיה 1%. האם מורפולוגיה נתונה לשינוי? האם הסיבה שאני מאונן הרבה גורמת לירידה באיכות הזרע? האם כדאי לי לבצע בדיקה מחודשת?

אוננות תכופה מפחיתה את כמות וספירת הזרע,אולם פחות משפיעה על שיעור המורפולוגיה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע