הופעת גושים בזרע בחודשים האחרונים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/09/2019 | 08:26 | מאת: יאיר

שלום, אני בחור בריא בן 23. בחודשים האחרונים (אולי מעל שנה כבר) שמתי לב שיש לי גושים צמיגיים שקופים בזרע. הם נראים ומרגישים כמו ג'לי. ככל שעובר יותר זמן מהשפיכה הקודמת, גושים אלו נעשים גדלים יותר. הדבר נראה לי מוזר. הגושים האלו ממש נפרדים מנוזל הזרע ואפשר "לדוג אותם" מתוך נוזל הזרע. יש לציין שלא בכל גמירה הם מופיעים. בנוסף בעבר לא היו לי גושים. הגמירה לא מלווה בכאב. אני מפחד שהדבר לא תקין. אשמח לחוות דעת. תודה רבה

המלצתי היא חבצע בדיקת זרע כללית ותרבית לראות האם יש בסיס דלקתי למוקדי הקרישים האלו המופיעים בנוזל הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע