עיתוי היחסים אחרי עליה ברמת lh

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/09/2019 | 16:02 | מאת: אלון

שלום לך. משתמשים במקלוני ביוץ.בן 47 זרע תקין. ידוע שהביוץ מתרחש 24-36 שעות לאחר שהמקלון מזהה עליה ברמת ההורמון. בודקים כל ערב עם המקלונים בשעה 21 חלון ההזדמנויות שלנו ליחסים הוא שעה 23 בערב וגם 8 בבוקר. אני מגדיר 6 מועדים שיהיו רלוונטים לשאלה ולתשובה א.ערב גילוי העליה ברמת ההורמון-הערב הראשון ב.הבוקר שאחרי הגילוי-הבוקר הראשון ג.הערב השני מהגילוי ד.הבוקר השני מהגילוי ה.הערב השלישי מהגילוי ו.הבוקר השלישי מהגילוי בהתחשב בכל הפרמטרים כולל איכות זרע(שאם מקיימים יחסים בתדירות גבוהה כמו כל חצי יממה זה לדעתי פוגע באיכות הזרע)באיזה מהמועדים הנ"ל שהוגדרו א'עד ו' מומלץ לקיים יחסים כדי למקסם את הסיכוי להתעברות? תודה.

המועד האופטימאלי למחרת עליית הורמון ה-LH

10/09/2019 | 16:18 | מאת: אלון

האם הכוונה לכך שאם בערב מסויים התגלתה העליה ברמת ההורמון וכאמור חלון ההזדמנויות ליחסים הוא בבוקר ומאוחר בערב אז כדאי לקיים בבוקר שאחרי הגילוי וגם בערב שאחרי הגילוי וזהו?או שבנוסף כדאי גם לקיים במועד או מועדים נוספים?(ואם כן-מהם?)

המלצתי לקיים יחסים למחרת העליה ללא קשר אם מדובר בבוקר או ערב,היות ומדובר בחלון פוריות שלמעלה מ-70 שעות ממועד עליית ה-LH

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע