ימי התנזרות מומלצים לפני יחסים ותדירות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

03/09/2019 | 23:06 | מאת: אלון

שלום לך. בן 47 זרע תקין מתחילים לקיים יחסים במטרה להרות ביום 8 של המחזור 1.כמה ימי התנזרות לפני זה מומלצים כדי להתחיל עם זרע אופטימלי? 2.אם נקיים יחסים במשך שבוע מיום 8 עד וכולל 14(כי מניחים שביוץ בסביבות יום 11) בלי מעקב ביוץ ובלי שימוש בערכת ביוץ בייתית האם כדאי הפרשים יממה בין כל יחסים ויחסים?יממה וחצי או 2 יממות?

1. 3-4 ימי התנזרות 2.בהעדר מידע מדויק לגבי מועד הביוץ יש לקיים בסביבת המועד יום כן יום לא

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע