פיענוח בדיקות זרע-אשמח לעזרה.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/09/2019 | 18:26 | מאת: נעמה

היי, בעלי עשה בדיקת זרע לאחר 4 ימי הזרות ורשום שהבדיקה נעשתה לאחר 30 דקות ממתן האיסוף. אשמח לעזרה בפיענוח. התנזלות: אין התנזלות תקינה צמיגות: צמיגות יתר צבע: לבן Ph 8 נפח 2.8 ריכוז תאי זרע 61 כמות תאי זרע בזירמה 171 אחוז תנועה כללי 51% מהירה 9% בינונית 25% איטית 11% במקום 6% סה"כ תאי זרע בתנועה 87 אחוז הישרדות תנועה לאחר 4 שעות-46% חיות 88% מורפולוגיה: צורות תקינות 6% צורות פתולוגיות 94% תאים עגולים 0.5 לסיכום מסומן פלוס ליד Astenozoospermia

נתוני הזרע מצביעים על ליקוי בתנועתיות של הזרע והתנהלות לא תקינה,כנראה על רקע דלקתי הנובע בין היתר ממציאותם של תאים עגולים-תאי דלקת,יש לבצע בירור -לפנות למומחה פריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע