בדיקת זרע שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/07/2019 | 10:42 | מאת: שירן

היי ד"ר, אני ובעלי בני 30 מנסים כמה חמישה חודשים להיכנס להריון בעלי ביצע בדיקת זרע ואשמח לשאול שאלה.. עפ"י כול המדדים הם יצאו מעל הממוצע מלבד המורפולוגיה שהיא בשיטת who יצאה על 4% שהבנתי שבין 4%-14% זה תקין ובטווח הנורמה אבל הבעיה היא אחרת הייתי אצל 2 רופאים מתוכם אחד רופא נשים והשני מומחה והרופא נשים אמר לי שזה מאוד נמוך המורפולוגיה ושאני צריכה לעשות הזרעות. לפי מה שאני קוראת 4% זה תקין כמובן בתנאי שכול המדדים גבוהים. האם אני צודקת? אשמח לתשובה

אכן תקין ,אם הכול נמצא אצלך תקין טווח הזמן הראוי למצות את סיכוייך הטבעיים להרות הנו עד שנה

07/07/2019 | 12:30 | מאת: שירן

לגבי כול המדדים הם יצאו תקינים מלבד התנועה שיצאה 50% מתוכם 30 פרוגרסיב ו 20 נן פרוגרסיב מה זה אומר? האם זה מקשה??

08/07/2019 | 08:23 | מאת: שירן

אשמח לקבל תשובה

הערכים בגבול התקין

זה עדיין בגבול התקין

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע