אורגזמה איזה הורמונים מופרשים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/06/2019 | 22:44 | מאת: נחום

שלום רב, במהלך הגעה לשפיכה דרך אוננות (אצל כל גבר שמאונן) - אילו הורמונים מופרשים למחזור הדם כתוצאה מהאורגזמה? תודה!

במחקר שנעשה בשנת 2006 נמצא כי בזמן אורגזמה ביחסי מין גוף האדם משחרר כמות עצומה של הורמון פרולקטין בגלל הריגוש העוצמתי בד״כ הורמוןהפרולקטין מוכר כהורמון החלב,יחד עם זאת במאמרים שפורסמו לאחרונה נמצא כי לרמות נמוכות של פרולקטין ישנה השפעה שלילית על מיניות הגבר, ויכולות להסב אפילו אין אונות.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע