בדיקת זרע שעברתי - בן 46

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

12/06/2019 | 13:22 | מאת: אייל

שלום רב ד"ר. אני בן 46, אלה תוצאות בדיקת זרע שעברתי: PH 8.1 VOLUME 3.10 CONCENTRATION 24 TOTAL COUNT 74.4 MOTILITY 60 TOTAL MOTILE COUNT 44.64 VITALITY 78 NORMAL MORPHOLOGY 5 EUKOCYTES 1.60 אני מבין שמשום מה נמצאו תאי דם לבנים רבים שיכולים להעיד על דלקת. אשמח לדעתך לגבי הבדיקות והאפשרות להפרות בכל זאת במצב הנוכחי. תודה.

12/06/2019 | 13:30 | מאת: אייל

אבקש לציין שהתנזרתי חמישה ימים לפני הבדיקה. יתכן וזה הרבה מדי?

הפרמטרים שח בדיקת הזרע תקינים פרט להימצאות כדוריות לבנות המעידות על תהליך דלקתי באברי הרביה המחייב בירור והתייחסות בהתאם

ראה תשובתי להלן

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע