פענוח בדיקת זרע שביצעתי לפני מספר ימים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

03/05/2019 | 08:37 | מאת: מודאג

פרופסור שלום רב אני בן 42 ובת זוגי בת 40 עשיתי בדיקת זרע ולא מצליח להבין את התוצאות ...אני מבין שהמורפולוגיה נמוכה אודה לפענוח ABSTINENCE 2 VISCOSITY NORMAL VOLUME 3 PH8 COUNT 16 ׁׁ TOT/COUNT48 MOTILITY 70 GRADE 2 MOTIL.II / EOSIN / מורםולוגיה NORMAL 3 BORDERLINE 6 AMORPHOUS 75 PYRIFORM 3 ROUND / TAIL 3 MIDPIECE 10 OTERS / PERM CELL + WBC FEW FRUCTOSE / לא מצליח להבין מה המשמעות של AMORPHUS ןמה זה PYRIFORM ממש אודה לתשובתך

הבדיקה בגבול התקין בעיקר בגלל הנתון המורפולוגי של תאי הזרע שהנו קצת מתחת לטווח המצופה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע