אזאוספרמיה לא חסימתית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/02/2019 | 20:30 | מאת: מור

בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון מזה כשנתיים. לפני ארבע שנים היריון ספונטני ולידה תקינה במועדה.בעלי אופיין עם אזאוספרמיה לא חסימתית. בביצוע מיון מורפולוגי נמצאו 0 תאי זרע תוך ציון כי במהלך החיפוש נצפו אלפי תאים עגולים וכן עשרות ספרמדיטים בעלי זנב. אנו לפני ניתוח tese ולאחר מכן ניגש לטיפול ivf. אשמח להסבר לענין תוצאות החיפוש שבוצע. כמו כן האם יש משהו נוסף שניתן לעשות בטרם ניגש לניתוח. במיוחד לאור העובדה שיש לנו ילד.תודה

בבדיקת הזרע נמצאו תאי זרע שלא השלימו את הליך ההבשלה המטפיין מצב של maturation arrest ,בכל מקרה יתכן שבעת ביצוע ה-tese ימצאו בכל זאת בביופסיה מוקדים עם זרע בשל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע