האם זה משפיע על איכות הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/02/2019 | 09:33 | מאת: חן

היי, בעלי הובחן בבדיקת שתן בכלמידיה (בדיקה שנעשה כשיגרתית כי אנחנו בחודשיים הראשונים בנסיונות להרות) היה ללא תסמינים. האם יכול להיות שזה השפיע על כניסה להריון? בכל אופן האם יתכן

27/02/2019 | 10:03 | מאת: חן

אשמח לתשובה מפורטת בנושא הקשור להריון ולכלמידיה ,במידה וכן משפיע על זמן כניסה להריון אחרי כמה זמן ניתן לנסות בביטחה?

האפשרות קיימת אם כי נדירה

ב 10% מהמקרים עלולה להתפתח דחקת בערמונית ובאשך דבר העלול לפגוע באיכות הזרע

האפשרות קיימת אם כי לא שכיחה

כאמור האפשרות קיימת אם כי נדירה יחסית

לעיתים נדירות שהדלקת מתפשטת באברי הרביה תיתכן גם פגיעה באיכות הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע