כאבים באשך ובדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/02/2019 | 23:20 | מאת: שימי

שלום רב .. כל תקופה מסויימת,אין זמן מדוייק.. האשך השמאלי שלי מתנפח יש תחושה גם של וריד שמתנפח יחד איתו לאחרונה הכאבים העלו מדרגה ובחודש האחרון האשך התנפח פעמיים לרמה שהיו לי כאבים עזים שהקרינו גם לאזור הבטן ולא הצלחתי ללכת לזוז ולעשות תנועות רק כשנחתי על הגב הכאב מעט נרגע אבל הכאבים נמשכו לכמה שעות טובות עד שזה נרגע בבדיקת אולטרסאונד לאחר יומיים שללו וריקוצלה וטענו שיש ציסטה קטנה והיסתיידות קלה לאחר חודש בפעם השנייה שוב חשתי את אותו כאב באשך ורק כשזה נרגע לאחר כמה שעותוהאשך חזר לגודלו הלכתי באותו רגע שוב לאורולוג והוא אמר שהוא לא מרגיש משהו מיוחד ואולי זה עניין של תסביב האשך.. רציתי לשאול מה דעתך בעניין ? והאם בבדיקת אוצטרסאונד לאחר שהכאב נרגע אפשר לראות אם היה תסביב האשך או האם זה עדיין נמצא ? אני קצת בלחץ אשמח לתשובה תודה

בדיקה קלינית+ בדיקת אולטרסאונד+ בדיקת דם יכולים לבסס אבחנה של תסביב אשת

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע