ניתוח ורקוצילציה?...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/11/2018 | 13:36 | מאת: טל

שלום, נתונים: תוצאות בדיקות הזרע תקינות בכל המדדים, למעט מורפולוגיה נמוכה 2% אנדוקרינולוגיה כל ההורמונים בטווח התקין. יש וריקולציה. האם יש טעם לנתח במצב זה? הבנתי שאם הבעיה היא רק במורפולוגיה ושאר המדדים תקינים הניתוח לא יעזור ממש... שאלה נוספת, אני רץ פעמיים בשבוע, לאחר הריצה האשכים כואבים למשך שעה שעתיים מניח שבגלל הוריקוציל, האם יש להימנע מריצה? או שזה דווקא טוב הזרמת דם לאזור הזה. תודה

להערכתי ניתוח כן עשוי לשפר את איכות הזרע וימנע הדרדרות בעתיד ועוד יותר יקטין את התסמינים שאתה מתאר אחרי ריצה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע