אננס כמסייע להחזרה- מה דעתך? האם יכול לפגוע?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/10/2018 | 08:27 | מאת: יהודית

שלום פרופ' שמעתי שהחלק הפנימי של האננס שמכיל ברומליין יכול לעזור בהשרשה. 1.מה דעתך?? 2.האם אפשר להתחיל גם יום לאחר ההחזרה? 3.האם אפשר לאכול גם את החלק באננס שלא מכיל את הברומוליין? האם זה יכול להזיק?

בבדיקות פרמקולוגיות הראה הברומליין פעילות מעכבת על תהליך צימות טסיות דם, עובדה שמסבירה, לפחות באופן חלקי, את הפעילות האנטי-דלקתית שלו.4 ברומליין יכול להשפיע על פירוק פיברין, גידולים סרטניים, ספיגת תרופות, קרישת דם והגלדת כוויות מדרגה שלישית.4 מחקר נוסף מראה השפעה אנטי-בקטריאלית בטיפול בשלשול. בכל מקרה לא ידוע לי על תפקידו בהליך ההשרשה,אולי שווה חנסות בבחינת אם לא יעזור לא יזיק

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע