פענוחחח בדיקתת זרעעעעעעעעעעעעעעעעעע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/09/2018 | 13:18 | מאת: אורי

פרופסור שלום, להלן בדיקת זרע-מעשן 2 קופבאות ביום, האם הבדיקה תקינה?או שמצריכה טיפולים אני בת 40 Ph 7.6 נפח 2.5 ריכוז תאי זרע 27 ריכןז תאי זרע בזרימה 67.5 אחוז תנועה כללית 35 תנועה מהירה 10 תנועה בינונית 20 סהכ תאי זרע בתנועה 23.62 מורפולגיה 91 צורות תקינןת 9 צורות פתלוגיות 91 ראש 52 צוואר 29 זנב 10 לאקוציטים 0.1

בדיקת הזרע לוקה במידה מסוימת במדד התנועתיות,יתכן שטיפול בהשבחת הזרע והזרעה ייעודית במועד הביוץ עשויה חהניב תוצאה הריונית במהירות רבה יותר

בדיקה בס״כ תקינה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע