חוסר חשק מיני האם בגלל משקעים מהעבר?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/08/2018 | 15:36 | מאת: דידי

שלום ד"ר לאחר כמעט 7 שנים בה ליוויתי וטיפלתי באשתי לאחר שחלתה במחלת הסרטן ונפטרה לפני 3 שנים. היום אני נמצא למעלה משנה בזוגיות חדשה. אני מרגיש חוסר חשק מיני ובעייה להחזיק זיקפה באקט מיני. ניסיתי לקחת כדור ויאגרה ולא הרגשתי כל שיפור. איזה בדיקות או טיפול פסיכולוגי או אחר היית ממליץ לי לעשות כדי לאבחן מה הבעיה. אני בגיל 69 ומרגיש טוב באופן כללי. תודה.

יש לבצע פרופיל הורמונלי,בעיקר חרמות טסטוסטרון,יש לשלול נטיה לסכרת,כמובן שיש להיבדק ע@י אורולוג ולשלול הפרעה עצבית לתפקוד,ולבסוף אם עש זקפת לילה מדובר בהפרעה תפקודית ומומלץ לםנות לסיוע סקסולוג/סקסולוגית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע