פליטות זרע על בסיס יומי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/08/2018 | 09:38 | מאת: אלון

שלום לך. לאחר טיפול ההפריה החוץ גופית הראשון שאשתי עשתה(ןהסתיים בהריון כימי)אני אנסה להפרות אותה במשך 2-3 ביוצים ספונטנית ואם לא יצליח נחזור לטיפול. כשהייתי צעיר יחסית(בגיל 34)הפרתי אותה ספונטנית ללא שימוש בערכת ביוץ ומכך שקיימנו יחסים כל 24 שעות מיום 10 עד 18 למחזור במשך 8 ימים ברצף. האם בגילי הנוכחי(46)אם אנסה לעשות זאת עלול להיגרם נזק למערכת הרבייה שלי?או שהיית ממליץ לי להגביל את מספר הימים שבהם אקיים איתה יחסים כל 24 שעות למשל ל 5ימים מקסימום ?למשל מיום 11 עד 15 רצוף בלבד.

המלצתי היא שתקיים יחסים שלא בכפיה לפי רצונך ויכולתך בטווח של ימיים לפני ואחרי הביוץ המשוער

19/08/2018 | 11:13 | מאת: אלון

ונניח שרצוני יהיה לקיים על בסיס יומי ולפלוט במשך שבוע כל 24 שעות. 1.האם בנסיבות גילי46-47 זה בכלל אפשרי? 2.ואם כן-האם עלול להיגרם נזק למערכת הרבייה שלי? 3.ושאלה אחרונה-יתכן שרק אצליח בכך במשך 4-5 ימים רצוף ובמקרה שכזה לא ייגרם לי נזק? בבקשה בתשובותיך תמספר את התשובות 1.2.3.כדי שאוכל לעקוב

1.אפשרי 2.לא יגרם כל נזק 3.לא סביר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע