הקפאת זרע לצורך הפריה בעתיד הרחוק

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

18/08/2018 | 06:53 | מאת: שלומי

אני רווק בן 33 ונראה שבשנים הקרובות הקמת משפחה לא עומדת על הפרק, אבל אני מתכנן להביא ילדים בעתיד. האם לדעתך יש היגיון רפואי בהקפאת זרע (בהנחה שהוא תקין) כעת כדי שנניח, בגיל 40+, אוכל לעשות בו שימוש עתידי, מתוך הנחה שסביר להניח שהוא יהיה אז איכותי יותר בהשוואה לזרע הטבעי (ובסיכון נמוך יותר למשל להולדת ילדים עם אוטיזם)?

בהחלט זו אפשרות הגיונית הנטילה שיפור פוריות בפני כל שינוי העלול להתרחש ברבות השנים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע