תוצאות בדיקת זרע לא מצליח לפענח אותם אפשר עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/08/2018 | 14:56 | מאת: אחמד

מצורף תוצאות בדיקת זרע, אני לא מצליח להבין אותם: נפח 6 צמיגות תקינה צבע אפור חיוור התנזלות שעה Ph 8 ריכוז זרע 10 (million/ml) בתנועה 45.00% תנועה פרוגרסיבית - מהר 36.00% תנועה פרוגרסיבית - איטית 20.00% תנועה סיבובית 20 תנועה במקום 24.00% צורות פתולגיות 100.00% תיאור צורות פתולוגיות: מאורך + פיריפורמי+ אקרוזום+ קטן + ואקואלות/שייר + שלפוחית חיידקים NEG תאים עגולים 1 (M/ml) לוקוצטים NEG תיאור מורפולוגיה: קטנים ובינוניים

בדיקת הזרע לוקה בכל המדדים ספירה ,תנועתיות ובעיקר במבנה תאי הזרע-מצב המחייב בירור בין היתר שלילת קיומו של וריקוצל

יש לפנות למומחה פריון להמשך בירור וטיפול בהתאם

06/08/2018 | 18:09 | מאת: אחמד

תודה פרופ', האם כדאי לעשות בדיקה חוזרת? חשוב לציין שבבדיקה שעשיתי, לא הרגשתי ששפכתי מספיק, יכול להיות שזה השפיע על התוצאות? תודה.

בהחלט

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע