בדיקת זרע-מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/06/2018 | 10:00 | מאת: אנונימי

שלום רב, בן 45 נשלח לבדיקת זרע לאחר ניסיון של יותר משנה להיכנס להריון. להלן התשובות: נפח 2.5 מ״ל ריכוז 32*10 במ״ל מספר תאי זרע בדגימה 10*80 סוג תנועה בעיקר IV II התנזלות חלקית לאחר כ-95 דק׳ צבע לבנבן PH 7.5 לויקציטים מעטים בדיקה מורופולוגית נמצאו: לא נצפו תאי זרע בעלי ראש צוואר וזנב תקינים. 4%< פתולוגית ראש תא זרע 72% פתולוגית 22% MIDPIECE פתולוגית זנב 6% מה זה אומר? ומה המלצתך לטיפול? תודה רבה.

יתכן ומדובר בבעיה שנוצרה על רקע דחקת כרונית באברי הרביה שמצריכה התייחסות וטיפול-פנה למומחה פריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע