פצעים(נראה לי מוגלתיים)בשק האשכים.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

29/11/2012 | 18:04 | מאת: יובל

שלום אני בן 16,ובערך לפני 6 חודשים הופיעו לי שורה של פצעים מוגלתיים ממש בלמעלה של שק האשכים,בתחתית הפין(אבל על השק). זה מאד מוזר כי זה ממש כמו כמה שהתחברו בינהם/ממש צמודים וזה הפך להיות ממש גדול ובולט לעין ממש כמה מ"מ כמו שורה של פצעונים צמודים/מחוברים שגדלו יחד על בתחתית הפין. ניסתי לפוצץ את זה ומדיי פעם הצלחתי ויצא חומר לבן כזה אבל לא מוגלה,חומר שדומה לזה,וירד גם דם,אך לאחר שעזבתי את זה,זה חזר בערך למצבו הרגיל לאחר כמה שבועות. 1.מה זה,והאם זה מסוכן? 2.מה ניתן לעשות על מנת שזה יעבור ? 3.האם זה קשור לזה שיש לי ציסטה באשך השמאלי?

שלום,כדאי שתפנה לרופא עור ומין כדי לאבחן ולטפל בנגעים שלך על שק האשכים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע