תוצאות בדיקת זרע - פענוח

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/12/2017 | 07:57 | מאת: יניב

שלום פרופסור- אני בן 30. עשיתי בדיקת זרע מאחר ואנו רוצים להתחיל לנסות להביא ילד ראשון לעולם בע"ה. הרופא אמר שהכל תקין. רציתי לשמוע את דעתו של הפרופסור על התוצאות. תודה רבה

חזקה על הרופא שלך שיתן לך את האינפורמציה הראויה ביותר

25/12/2017 | 18:39 | מאת: יניב

תודה ד"ר אשמח אם תיתן חוות דעת לתוצאות שלהלן: Test Results Units Reference Range Abstinence 3 days >60 - Volume 5.0 ml 1.5 - 6.0 PH 8.0 7.2 - 8.2 Viscosity נוזלי Agglutination Positive Concentration 60.0 X106/ml Total Count 300.0 X106/ml General Motility 96.0 % Progressive Motility 7 % Normal Morphology 5 % Pathology of Head 92 % Pathology of Neck 2 % Pathology of Tail 1 % Vitality - % לדעתי הכל תקין אך האם ה"צימות" עבור להוות בעיה כלשהי? תודה רבה מראש

בדיקת הזרע תקינה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע