זריקות טוסטסטורון ופוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/11/2017 | 20:53 | מאת: אור

ר 22/11/17 20:21 שלום בעבר 4 הריונות ספונטניים ללא קושי להיכנס להריון, שתי לידות של בנות בריאות. בשנה האחרונה מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. בעלי מקבל זריקות טוסטסטרון(סהכ קיבל 4 זריקות עד כה) בלי ידיעה שזה יכול להשפיע על ייצור הזרע (רופא המשפחה המליץ על זריקות ולא ציין תופעות לוואי של דיכוי ייצור הזרע). האם השפעת הזריקות היא מוחלטת או שקיים סיכוי להיכנס להריון בזמן נטילת הזריקה? מה משך הזמן שלוקח לגוף הגבר "להתנקות" מזריקות הטוסטסטרון ולייצר זרע תקין?

יצירת הזרע חוזרת לתפקודה הרגיל בטווח של 3 חודשים מהפסקת הטיפול ההורמונאלי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע