פענוח בדיקת זרע........

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/10/2017 | 21:26 | מאת: שלומי

אודה לפענוח בדיקה Semen volume=0.1 Sperm concentration=2.5 Total motility=9 Progressive motility=6 Vitality=68 Total sperm number=0.3 Total motile count=0 Total progressive=0 Method1=who 4th normal Normal cells=4 Head abnormalities=96 Abstinencedays 1 Ejaculation way masturbation Complete collection=no Delivery time=55 Semen colour=clear Semen viscosity=normal Semen ph=9 Liquefaction=15-60

בדיקת הזרע לוקה במרבית המדדים,ומחיבת המשך בירור וטיפול בהתאם

16/10/2017 | 23:51 | מאת: שלומי

אצל רופא נדים ופוריות או אורולוג?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע