icsi וצורך בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/09/2017 | 12:31 | מאת: תמר

פרופסור שלום אני בת 36 בהריון לילד שני, אחרי שעברנו icsi, שבוע 18 כל הבדיקות תקינות, חשבנו לעשות בדיקת מי שפיר אבל גם גנטיקאי וגם רופא נשים אמרו לנו כי בגלל שבדיקות טובות אז אין צורך לעשות את דיקור מי שפיר. אבל אנחנו בכל זאת חוששים, האם icsi מעלה סיכונים למומים ולהפרעות כרומוזומליות? האם אתה ממליץ לנשים שעברו icsi לעבור את הדיקור מי שפיר? תודה רבה

לטעמי הגיל והטיפול הייעודי מהווים עילה הגיונית לביצוע בדיקת מי שפיר עם ציפ גנטי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע