כמות זרע בפליטה חייב מענה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/07/2017 | 18:43 | מאת: גדי

שלום פרופסור אשכנזי אני ממש אובד עצות... אני חייב להבין מדוע כמות הזרע ירדה לי מ 5 מ"ל ל 1 מ"ל זה לא הגיוני... אני נוטל טיפול אנטיביוטי לכלמידיה ועברתי בדיקה רקטאלית לערמונית ויש לי לפעמים טיפות בתחתון האם זה מהאנטיביוטיקה מהמחלת מין או שהאורולוג פגע לי בערמונית? אחרת מה יכול להיות סיבות לכמות זרע שירדה משמעותית חייבת להיות סיבה.

כנראה מדובר בדלקת כרונית באברי הרביה שגרמה להידרדרות במדדי הזרע שלך

23/07/2017 | 04:04 | מאת: גדי

כרונית? יש לי פעם ראשונה כלמידיה וזהו... איזה דלקת כרונית? גם מעולם לא צרב לי בשתן ולא כאב לי בשום מקום לא באגן ולא בגב ולא באשך... עד לא מזמן נתתי כמות זרע תקינה... השאלה שלי אם זה מהכלמידיה מהאנטיביוטיקה או שהאורולוג פגע בערמונית בבדיקה הרקטאלית

אמנם הדלקת התגלתה לאחרונה אולם קרוב לוודאי שהיא מקוננת אצלך זמן רב וגרמה לנזקים באיכות הזרע שלך

25/07/2017 | 18:08 | מאת: גדי

במרץ לא היה לי כלמידיה נבדקתי יש ךי אותה חודש גג.... זה נקרא מקוננת זמן רב?

25/07/2017 | 18:10 | מאת: גדי

ואגב אין לי דלקת ערמונית כי אין כאבים באגן בגב או באשף ואין כאב בשתן רק צריבה מהכלמידיה... עניין כמות הזרע ירד רק מרגע התחלת הטיפול ...

25/07/2017 | 18:16 | מאת: גדי

אגב לא הבנתימתשובתך אני כראה עקר בגלל חודש כלמידיה ? נשמע לי מוגזם שכלמידיה העלימה את הזרע לצמיתות

לא ניתן לשלול סיבות אחרות ,אם כי הסיבה הסבירה בהחלט יכולה להיות זיהום

27/07/2017 | 14:45 | מאת: גדי

זיהום איפה? בערמונית באשך או בשופכה? אין לי כאבים באשך או בערמונית ובגב ובאגן ... וזרם השתן תקין

באברי המין המשניים(פרוסטטה, בלוטות סמינליות אפידידימיס)

31/07/2017 | 23:41 | מאת: גדי

דווקא בזמן לקיחת האנטיביוטיקה בדיוק בימים האלה התפרצה דלקת??? ולא כואב לי בשתן ולא באשכים ולא באגם או בגב ואין לי צורך תכוף בשתן... אין שום סימפטום לדלקת ערמונית... לקחתי אופלודקס ודוקסילין 10 ימים ... מה יש לעשות בנידון?

לפנות לרופא אורולוג מטפל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע