אין אונות?און סתם תפפעה של לחץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/05/2017 | 18:39 | מאת: דני

אני בן 45 ןמעולם לא סבלתי מאין אונות.אני משתוקק מאוד להפרות את אשתי.קיימתי איתה יחסים ופלטתי בלי בעיות במשך 3 פעמים רצוף(הפרש של 24 שעות בין פליטה לפליטה)וכעבור 24 שעות נוספות נכשלתי ב"ביצוע"וכשניסיתי לחזור עליו אחרי 12 שעות נוספות שוב נכשלתי. האם זה מעיד על בעיה או תגובה ללחץ נפשי בעקבות הרצון העז שלי להפרות אותה?

16/05/2017 | 21:28 | מאת: דני

אציין גם שבזמן האחרון הייתי מצליח לקיים איתה יחסים ולפלוט זרע במשך 4 פעמים רצוף(24 שעות בערך הפסקה בין כל פעם ופעם)והפעם הצלחתי רק 3.האם זו סיבה לדאגה? והיא ההצלחה היא גם באה לידי ביטוי בזיקפה חלשה וגם כשחדרתי הזיקפה נעלמה עוד לפני השפיכה שלא הגיע. נא חוות דעתך.

17/05/2017 | 00:37 | מאת: חדשות טובות וסיכום הארוע

סוף סוף הצלחתי לפלוט לתוכה.זה קרה כ42 שעות בקירוב אחרי הפליטה האחרונה. אז היו 3 פליטות רצופות(כלומר 24 שעות הפרש בין אחת לשנייה)והרביעית הצליחה רק 42 שעות אחרי השלישית.אני כאמור בן 45 ולאחרונה הייתי מצליח 4 פליטות רצופות בלי בעיות. האם שעכשיו זה פחות טוב מעיד על משהו לא תקין אצלי(לשם השוואה-כשהפרתי אותה בפעם הראשונה לפני 11 שנים הייתי מצליח 7-8 פליטות רצופות)

לא מעיד על כל בעיה ,בהחלט לאחר רצף יחסים בתדירות גבוהה עשוי להקטין את הדחף המיני המיידי,לאחר מנוחה בת מספר ימים הערכתי שהפעילות תשוב למישור הרגיל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע