זרע תקין וביצוע איקסי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/04/2017 | 07:58 | מאת: דנה

שלום פרופ אשכנזי בת 41. לבעלי יש זרע שמוגדר כתקין וטוב, וכן שואבים לי כ 15 ביציות. עד היום ב 4 מחזורים הזרע הפרה את ביציותיי ב IVF רגיל. וקיבלנו כ 2/3 הפריות מסך הביציות. במחזור האחרון - דו"ח המעבדה (מבנק הזרע, בעלי גר בחו"ל ולכן זרעו שמור בבנק בהקפאה) הראה שהזרע תקין, אם משום מה, הסתבר, שהמעבדה בחרה להפרות באיקסי את כל ביציותיי. (וזאת למרות שהצהרתי מלחתחילה על התנגדות עקרונית לאיקסי). מה יכולה להיות הסיבה לבחירה באיקסי אם יש הרבה ביציות וזרע תקין? תודה. sperm concentration= 65 , total sperm number =130

24/04/2017 | 11:31 | מאת: ביצוע ICSI

הערכתי היא שהמעבדה רצתה להבטיח הפריה היות והפרוצדורה בוצעה עם זרע קפוא,

הערכתי שהפעולה בוצעה חיתר בטחון על מנת להבטיח הפריה היות ומדובר בזרע קפוא

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע