שלום עשיתי בדיקת זרע אשמח לקבל הסבר תודה...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/03/2017 | 23:43 | מאת: א

נפח - 0.8 מ״ל ריכוז- 150x10 מספר תאי זרע בדגימה 120x10 בתנועה 80x10 במ״ל 53% סוג תנועה בעיקר iv iii התזלות מלאה לויקוציטים רבים מאוד 5x10 בבדיקה מורפולוגית נמצאו לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים 4% פתולוגיות ראש תא הזרע 40% פתולוגיות midpiece 25% פתולוגיות זנב 35% סיכום ריכוז תאי הזרע בתחום ערכי הנורמה של ה who שיעור התנועתיות בתחום ערכי הנורמה של ה who ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים- לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים

הבדיקה תקינה,יש לפנות לרופא לטפל באפשרות שמדובר בדלקת באברי הרביה(ריבוי הלויקוציטים בנוזל הזרע)

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע