אי פליטת זרע במשך זמן ממושך

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/03/2017 | 10:42 | מאת: דני

האם אי פליטת זרע(על ידי אוננות או יחסי מין)במשך 6-7 ימים יכול לגרום לפגיעה בפוריות שלי כש3 שבועות לאחר מכן אנסה להפרות את אשתי בביוץ שלה?ואיך כדאי לי להתנהל מבחינת פליטת זרע ב3 השבועות הקרובים? הערה-כבר כמעט שבוע שלא פלטתי זרע(פלטתי לפני 6 ימים)והביוץ הצפוי באופן תאורטי של אשתי הוא בעוד כ3 שבועות

28/03/2017 | 11:03 | מאת: דני

תוספת לשאלה הקודמת-הערב בתום 6 יממות אפלוט.נא דעתך לגבי המשך ההתנהלות בנושא הפליטות ב3 שבועות הקרובים עד הביוץ.תודה.

התנזרות יותר משבוע עלולה לפגום באיכות הזרע המתקבלת במועד הייעודי לקראת הביוץ

28/03/2017 | 12:30 | מאת: דני

אז אני מבין מהתשובה שהתנזרות מעל שבוע אם היא מספר שבועות לפני הביוץ לא תיפגע באיכות הזרע אלא רק אם היתה התנזרות יותר משבוע לפני הביוץ עצמו.תקן אותי אם אני טועה. בנוסף-רציתי לברר האם כדאי לא לפלוט כ-4 ימים לפני המועד התאורטי של התחלת חלון ההזדמנויות סביב יום הביוץ כדי להגיע עם זרע אופטימלי ל"חלון"הזה או מספר אחר של ימי התנזרות?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע