בדיקת זרע - גבר בן 33 ללא עבר רפואי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/03/2017 | 22:02 | מאת: א

בבדיקה מורפולוגית נמצאו- לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צוואר וזנב תקינים- 4% פתולוגיות ראש תא הזרע 40% פתולוגיות midpiece 25% פתולוגיות זנב 35% סיכום- ריכוז תאי הזרע בתחום ערכי הנורמה של who שיעור התנועתיות בבתחום ערכי הנורמה של who ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים לא נצפו תאי זרע בעלי ראש, צוואר וזנב תקינים. האם הבדיקה תקינה אשמח לקבל פענוח תודה...

יש לברר מדוע קיימת פגיעה סלקטיבית באיכות המורפולוגית של הזרע,לחא פגיעה במדדים אחרים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע