השפעת דיאטה חריפה על פוריות הגבר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/02/2017 | 08:45 | מאת: דורון

אני בן 45 וכתבתי לאחרונה בפורום.דבר נוסף שמטריד אותי הוא מה שבכותרת. אני בדיאטה.התחלתי לפני 4 שבועות ואני בקצב מתון.ירדתי 4 ק"ג(מ99 ל-95).אם כתוצאה מרצון להגיע ליעד מסויים-בשבועיים הקרובים אגביר מאוד את הקצב וארד בהם 5 ק"ג(ממוצע של 2-3 ק"ג בשבוע)ורק אחרי זה אחזור לקצב מתון-האם הפוריות שלי תיפגע. הערות-"אסור"שהפוריות שלי תיפגע בכלל,אפילו לא בקצת וגם בשבועיים האלה של החרפת הדיאטה עדיין אשמור על תפריט מאוזן כולל שתיה מרובה של מים-רק אגביר מאוד את פעילותי הגופנית ואצמצם מאוד את כמויות המזון שאני אוכל. תודה.

מתקבל הרושם שלירידה במשקל עשויה חהיות השפעה חיובית לאורך זמן

23/02/2017 | 15:21 | מאת: דורון

לפי התשובה על הרושם שלירידה במשקל תהיה השפעה חיובית לאורך זמן אני מבין שבאופן כללי זה יכול לשפר את הפוריות(תקן אותי אם אני טועה). ובשאלה הראשונה ביקשתי התייחסות לכך שבמשך שבועות רבים(10-12)תהיה לי ירידה מתונה של 1 ק"ג בשבוע ורק באמצע הדיאטה-במשך כשבועיים אנסה לרדת בהם כ-5 ק"ג(כלומר 2-3 ק"ג בשבוע).האם השבועיים האלה יכולים לגרום לי לפגיעה בפוריות כתוצאה מלחץ שהגוף לכאורה חווה?

כאמור אם יחול איזשהו שינוי באיכות הזרע שלך בעקבות הדיאטה הוא יהיה לטובה גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע