תוצאות בדיקת זרע לאחר השבחה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/02/2017 | 20:59 | מאת: morena

שלום פרופסור, אשמח לשמוע חוות דעתך על תוצאות בדיקת הזרע האחרונה. הזרעה שלישית במספר, כאשר נקלטנו להיריון באופן טבעי לפני שלושה חודשים שנפל בשבוע 6. לפני השבחה: נפח 0.4 התנזלות לא מלאה צמיגות תקינה ריכוז תאי זרע למ"ל 9 סהכ מספר תאי זרע 3.6 תנועתיות בינונית 3 Tmx0.108 ליקוציטים 30-35 סוג הטיפול: שטיפה וריכוז תוצאות לאחר טיפול: נפח הרחפה 0.5 ריכוז תאי זרע למ"ל6 סהכ תנועה 6.6 תנועה בינונית 3 Tmx 0.09

לדאבוני אין התאמה בין התוצאות, אם סה"כ תאי הזרע היה פחות מ-6 מיליון,כיצד בלו מעל 6 מיליון תאי זרע לאחר ההשבחה

21/02/2017 | 06:24 | מאת: Morena

מה יכולה להיות הסיבה? במעבדה אמרו לי שעשו רק שטיפה או משהו כזה כי היו המון תאים לבנים ולכן בוצעה גם רק הזרעה צוארית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע