פענוח תוצאה בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

13/02/2017 | 15:41 | מאת: פענוח תוצאה בדיקת זרע

אני מעוניין לדעת מה פירוש התוצאות של בדיקת הזרע בבדיקה מורפולוגית נמצאו: % 2 תאי זרע בעלי ראש, צואר וזנב תקינים %4< * פתולוגיות ראש תא הזרע: % 88 פתולוגיות MIDPIECE: % 10 פתולוגיות זנב: לא נצפו סיכום: ריכוז תאי הזרע - בתחום ערכי הנורמה של ה WHO שיעור התנועתיות - בתחום ערכי הנורמה של הWHO ערכי המורפולוגיה של תאי הזרע התקינים - נמוכים מהנורמה של ה WHO נפח : 2 מ"ל ריכוז: 106 X150 במ"ל מספר תאי זרע בדגימה: 106X300 צבע: לבנבן PH 8 לויקוציטים : בכמות בינונית (106X3)

באופן כללי בדיקת הזרע בשני מדדים חשובים(ריכוזיות,ותנועתיות)תקינה,מדד מבנה תאי הזרע לוקה עם שיעור נמוך של תאים תקינים,יש לבדוק שהרקע אינו דלקת באברי הרבייה הבאה לביטוי עם נוכחות לויקוציטים(תאי דלקת) בנוזל הזרע

12/03/2017 | 18:28 | מאת: אסף

עשיתי בדיקת זרע, וכל הפרמטרים היו אפס, האם יש מה לעשות בנידון?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע