בדיקות זרע בירור פריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/02/2017 | 20:00 | מאת: נטי

שלום רב, בעלי נשלח לבצע בדיקות זרע. בבדיקה הראשונה ריכוז הזרע 40, סה'כ 120 מליון. מוטיליטי 28٪. Total prog 18. רפיד פרוגרס 10. לא בתנועה 10. בדיקה שניה כעבור כמעט חודשיים, 35 ריכוז, סה'כ 70 מליון. מוטיליטי 43, טוטל פרוגרס 10, אפס רפיד פרוגרס, לא בתנועה 33, דרופלטס-יש(הקודם אין). הערה: יתכנו תאים צעירים או עגולים. כתבתי בעברית כי הסתבכתי עם הכיוון של האנגלית:) . הבדיקה השניה נראית גרועה יותר לא!? מה ההמלצה? תודה.

יתכן שיהיה צורך בהשבחות זרע במועד הביוץ והזרעות תוך רחמיות,מלבד זאת הייתי מברר אשפרות של דלקת באברי הרבייה ושולח את הזרע גם לתרבית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע