פענוח בדיקת זרע - האם תקין חוץ ממורפולוגיה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/12/2016 | 14:15 | מאת: סיגל

שלום, אשמח לקבל הסבר לתוצאות בדיקת הזרע של בעלי. על פני השטח הכל נראה תקין למעט המורפולוגיה. תקופת התנזרות: 3 צבע: צהבהב צמיגות: abnormal PH: 8 נפח: 2 מ"ל ריכוז: 59X10^6 למ"ל תנועה: 56% - פרוגרסיבית: 49%, מקומית: 7%, ללא תנועה: 49%. לויקציטים: 0X10^6 אגלוטינציה: שלילית. motile count: 66X10^6 בדיקת מבנה לפי WHO: תאים תקינים: 3% פתולוגיית ראש: 81% פתולוגית זנב: 16% מהי המלצתך?

הבדיקה בגבול התקין ,פרט לשיעור מורפולוגיה נמוך יחסית של תאי הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע