שאלות חשובות2

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/10/2015 | 13:01 | מאת: ליאור

היי לך, נעים מאד:) אשתף בקצרה אני לאחר חמישה ימים של שאיבה (2) גידלו את העוברים חמישה ימים ושרדו מתוך 10, 5 2 באיכות טובה 2 99% שיהיו תקינים ועוד 1 שאומנם פחות איכותי אבל טוב. הרופא היום החזיר לי את ה אחרון והקפיא את השאר התמיכה שלי היא סינרל והפרוגסטרון שלי היה 7 לפני השאיבה לכן הבנתי שהסיכוי להריון פוחת? מדוע? נושא אחר,האם הפרעות אכילה ( בולמיה) פוגעות בקליטת העובר? תודה! אודה על תשובתך המהירה

24/10/2015 | 07:42 | מאת: פרופ' שחר קול

רמת פרוגסטרון גבוהה לפני השאיבה פוגמת בסיכויי ההריון. הסיבה קשורה באיבוד ההתאמה בין חלון ההשרשה ברחם לבין העובר. הפרעות אכילה עלולות לפגוע בהתפתחות תקינה של העובר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית