מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/07/2014 | 08:18 | מאת: שירלי

אחריי שנה וחצי של נסיון, בדיקות שנינו תקינות וחמישה סבבים של איקקלומין בהם כשלנו. עברנו החודש להשבחה והזרעה , הבוקר קמתי עם דימום מועט (הכתמות) ללא כאבים לאחר 28 יום מהוסת הקודמת. אני כבר מיואשת! עורכת טיפולי דיקור סיני , החודש נראה לי שאבוד כי חום השחר ירד לי דרסטית כפי שיורד לפניי וסת. מה לדעתכם הרופאים עלי להמשיך לעשות לעבור לשלב אחר \ חדש או להמשיך לנסות טיבעי ולא להמשיך לקבל לחינם זריקות אוביטרל והזרעות למיניהם כי אין באמת בעיה , ובסוף ההזרעה התבררה כלא מועילה אובדת עיצות

31/07/2014 | 09:43 | מאת: פרופ' שחר קול

בהנחה שבוצע ברור מקיף, יש לעבור לגירוי שחלות עם גונדוטרופינים (בזריקות) משולב עם הזרעה תוך רחמית.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית