הריון כימי ומחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/06/2011 | 22:10 | מאת: יעל

שלום ד"ר קול אני לאחר הריון כימי, הבטא התאפסה וההורמונים קטן מ-200 ופרוגסטרון קטן מ-0.8. אל לא היה דימום מחזור - נמצאת על דקא ארוך. כשהבטא היתה 64, E2 קטן מ-200 ופרוגסטרון 2.2 כששמתי טמפון היתה הפרשה דמית קלה,כך היה איזה יומייים שלושה. האם זה היה המחזור? אם כן למה לא היה דימום? בהריון הכימי הקודם היה דימום חזק מאד. האם בגלל הדקה? שינויים הורמונליים? פשוט מוטרדת אולי הדבקות שהיתה בעבר אולי חזרה אם כי במרץ היסטרוסקופיה אבחנתית תקינה. מה הסיבה?

29/06/2011 | 06:40 | מאת:

אם היסטרו הייתה תקינה, ורירית הרחם במחזור האחרון הייתה בעובי ובמרקם תקין - אין מקום לדאגה. יש לשים לב לאפשרות השפעה ארוכה של הדקה. לכן יש לתכנן ההמשך בהתאם.