צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

25/08/2011 | 16:53 | מאת: ליהי

בצילום רחם לא נראו סתימות אך חצוצרה ימנית נוטה כלפי מעלה אולי דבוקה לשחלה מה זה אומר בדיוק? האם הסיכויים להיכנס להריון עם ביצית משחלה ימינת יותר קשא? כי הבנתי שלעיתים החצוצרות גמישות ומתאימות את עצמן להתאים לקלוט את הביצית, כי הבנתי שאין מה לעשות בנדון זה כנראה קרה אחרי ניתוח קיסרי שעברתי תודה רבה

25/08/2011 | 16:58 | מאת: פרופ' שחר קול

כדי לאבחן באופן מוחלט יש לבצע לפרוסקופיה. בכל מקרה, אם צד אחד (שמאל) תקין לגמרי יש סיכוי טוב להריון. אין בכך לשלול אפשרות של הריון דווקא מצד ימין.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית