CCS

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/12/2012 | 02:01 | מאת: לא מפה

שלום ד"ר קול, אנחנו שוקלים לבוא לארץ להפריה מלאכותית ורצינו לשאול לגבי ל CSS . קראתי שמרבית היחידות ירדו מ GCS אבל ממקום מושבנו בצפון אמריקה נרעשים מהתוצאות של התהליך. האם ידוע לך אם בארץ אפשר לשלב את זה בתהליך IVF ? בת 41 5.6 AMH שתי הפלות והריון טבעי, בעית פוריות לא ידועה. האם בכילי זה באמת חשוב לבצע CSS ? בתודה מראש, אני (שרוצה מאד עוד ילד)

05/12/2012 | 20:22 | מאת: פרופ' שחר קול

לא יודע מה זה CSS. לגבי CCS: למיטב ידיעתי עדיין לא מבוצע בארץ. לפי המידע בספרות יש בגילך יתרון בביצוע CCS.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית