סיכויי הצלחה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

12/11/2012 | 20:45 | מאת: נתי

הי דר קול , היום אני אחרי הפרייה שלישית . בת 42 יש לי שלושה ילדים הקטנה בת 9 לפני שנה בהזרעה ראשונה נכנסתי להריון בשבוע שמונה עשרה הפסיק הדופק מאז ניסתי 3 הזרעות והפריה ראשונה שאבו 2 הופרה אחד ולא נקלט בהפריה שניה שאבו שלוש אחרי כ72 שעות הפרו עם מיקרומניפולציה ואיקסי ולא ניקלטו היום לאחר הפריה שלישית שאבו 4 הופרה אחד יפה , אני בריאה ואין לא אצלי ולא אצל בעלי כל בעיה רפואית , האם זה מאוחר , האף הפעם זה יקלט ? האם לרדת מהריון בגילי ?

13/11/2012 | 08:53 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לך סיכוי להרות, אך על רקע הגיל יש לקחת בחשבון שהסיכויים אינם גדולים, וכן יש סיכון לא מבוטל להפלה טבעית, אם יושג הריון.

18/11/2012 | 21:05 | מאת: נתי

בהמשך לתשובתך שלשום היה לי כתם דם בהיר במקלון של האינדומטרין ביום השביעי של ההחזרה שלחתי לרופא הודעה והוא אמר לי שאני אקח 2 פרוגינובה ו200 מג פעמיים ביום אי דומטרין , הכתם נעלם למחרת ועד היום אין כלום האם זאת היתה השרשה ? אני ביום התשיעי מההחזרה האם זה נראה תקין ועם סיכוי ? מה הסיכוי שזה יסתיים בהפלה ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית