אני בשבוע (יום 5) של דיכוי עם גלולות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/11/2012 | 15:04 | מאת: שיר

בת 44. מפאת תורים, אעבור באסותא רמהחי"ל IVF קרוב. כאשר עד 18/11 כולל, עלי להמשיך עם הגלולות (שבועיים). האם הטיפול ההורמונלי יחל אז (בהנחה של טיפול over doze, ל-FSH 14.1), ומה מישכו? כמה זמן בערך לחכות לשאיבה? כחודש מיום א' 4.11...? הערכת זמן. כי ניוד הזרע גורם לאי שקט וטרטור, ובבי"ח עדיין אפשר לשריין תור במרחק כזה, ואפילו לשנות את טופס ה-ivf (טכני). (תודה)

09/11/2012 | 11:50 | מאת: פרופ' שחר קול

גירוי השחלות במסגרת מחזור "קצר" מתחיל 5 ימים לאחר סיום הגלולות, ואורך כ - 9 ימים, כאשר השאיבה ביום ה - 11-12. זה כמובן הממוצע, יתכנו סטיות ממנו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית