האם בבי"ח רמב"ם יש יחידה שעוסקת בתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/10/2012 | 22:58 | מאת: יערה

שלום. 1. הרי ביצית מוקפאת, גם תניב נסיונות אינסופיים..... זה לא עוברים. 2. כ"כ האם הינך יכול להפנות ולהמליץ דרכי פעולה לתרומת ביצית, שאתה מבצע או אחרים? 3. האם לאחר כ-2 טיפולי IVF, הד"ר יכול להמליץ ללכת מפה לתרומה? (אשה אחרי 42.8), או שהניסיון הוכיח שצריך לעבור כ-6,7, מחזורים ואז להמליץ (אם ביצית לא איכותית מראש - למה שתצוץ כזו אחרי כמה נסיונות) (זה הרי לא כמו זרע שמתחדש)...?

17/10/2012 | 10:16 | מאת: פרופ' שחר קול

נושא תרומת ביציות לפי החוק החדש הוא בעייתי, בעיקר בנושא שבירת הפרטיות של המעורבים בנושא, שכן פרטים מלאים של כל המעורבים נמסרים לממשלה. על רקע זה ובשל גורמים רבים נוספים נשים ישראליות ממעטות לפנות ליחידות ההפריה בארץ לשם תרומת ביציות. כיוון שברמב"ם אין תורמות זמינות איני יכול להציע לך את השירות כעת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית