לובריס + אלרגיה ללקטוז

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/10/2012 | 14:12 | מאת: דינה

שלום, התלתי טיפול לפני יומיים והפרוטוקול שלי בנוי מ: גונל (300 ביום) לאחר 5-6 ימים (ע"פ גודל זקיק) צטרוטייד+לובריס. כמו שציינתי התחלתי כבר עם הגונל ועכשיו הודיעו לי שאין יותר לובריס (בכלל בארץ. לא משווקים יותר), אני חייבת לציין שהפרוטוקול הנ"ל הוא היחיד שמניב אצלי ביציות (תמיד היו זקיקים רבים אך ריקים ונסיתי הכל !!!!). איזה תרופה יש במקום לובריס שתשתלב עם הגונל והצטרוטייד? מאחר ואני אלרגית ללקטוז אני לא יכולה לקבל מונוגון ומונפור תודה!

16/10/2012 | 15:13 | מאת: פרופ' שחר קול

כפי שנכתב בפורום המקביל: פררובריס מכיל שילוב של גונל וולובריס בתכשיר אחד. בהצלחה

16/10/2012 | 15:20 | מאת: דינה

תודות לפורומוים ובעיקר תודה ענקית לך הצלת אותי פעמיים. פעם אחת עם צטרוטייד והפעם עם פרגובריס. תודה רבה רבה!!!

17/10/2012 | 10:16 | מאת: פרופ' שחר קול

שיהיה במזל.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית