הי

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/10/2012 | 22:46 | מאת: הילה

שלום בת 25 הכל תקין אצלי לגמרי מגיבה יפה להורמונים. צילום רחם תקין ואף פעם לא היתי בהריון. מנסה להרות כבר שנה וחצי ללא הצלחה עברתי 3 הזרעות שכשלו הספירת זרע של בעלי גבולית לבעלי מורפולוגיה של 3% תנועתיות 25% וספירות של 7 מיליון, 29 מיליון, 16 מיליון, 11 מיליון, 7 מיליון, 1.5 מיליון. מדוע זה לא מצליח לי? יש בעית זרע או אנחנו לא מוסברים? עצם העובדה שעד היום לא הריתי מורידה לי את הסיכויים בהפריה חוץ גופנית?

09/10/2012 | 21:50 | מאת: פרופ' שחר קול

יש בעית זרע די גבולית. בגלל גילך הצעיר הסיכוי להריון בהמשך הוא מצוין. אם בטיפולי פריון ואם ב - IVF.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית