ירידת ערכי E2 - תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/10/2012 | 08:24 | מאת: שרון

שלום, לקראת החזרת מוקפאים ראשונה מתרומת ביצית, מקבלת 3 אסטרופם ליום, בדיקה ראשונה רירית 6.4 מ"מ בדיקה שנייה רירית 7.3 מ"מ ביום ה-14 למחזור רירית 8 מ"מ אך ערכי ה-E2 ירדו מ-1340ל-1150, ההחזרה מתבצעת בעוד מס' ימים (כבר ניתנו הנחיות להתחיל לקבל נרות פרוג'), האחות מסרה שיתכנו תנודתיות בערכי ה-E אך מה שחשוב שהרירית גדלה, קצת מוטרדת, מה דעתך?

05/10/2012 | 10:37 | מאת: פרופ' שחר קול

האחות צודקת. ערכי E2 נתונים לשינויים על רקע מועדי נטילת האסטרופם ודינמיקת הספיגה של התכשיר. הכל נראה מוכן להחזרה. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית