אי לקיחת חומצה פולית 400 מ"ג

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/10/2012 | 23:17 | מאת: שרה

שלום! עברתי את גיל 43, ברצוני לנסות להרות, אולם לא ייחסתי חשיבות ללקיחת חומצה פולית 3 חודשים לפני כניסה להיריון (כי ממילא הסיכויים קטנים), והתזונה שלי בריאה ומגוונת. 1. האם להתחיל בכ"ז? ואפילו כשבוע לפני הזרעה ? 2. ולא להפסיק כל עוד אני לא נקלטתי? ואפילו יקח שנה ? הרי חומצה פולית מצויה באוכל. 3. הורינו לא לקחו, והכל היה תקין.

04/10/2012 | 06:29 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע לא להמתין ולנסות להרות בהקדם. המינון הוא 400 מיקרוגרם ליום או 0.4 מג.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית