חדשה פה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/10/2012 | 20:17 | מאת: טיפטיפון

ני בת 35 ובן זוגי 36 החלטנו להתחיל במסע ההריון ולאחר בדיקות נמצא כי יש לי שחלות פוליציסטיות (אין ביוץ ואין מחזור סדיר) ולאחר בדיקת זרע נאמר לנו שמצב הזרע של בעלי הוא "גבולי" אנחנו שייכים ל"כללית" מה זה בדיוק גבולי? מה התהליך שנצטרף לעבור עכשיו איפה ישנם מרכזים לטיפולים בתל אביב? לפי מה שקראתי זהו תהליך ארוך שכולל המון בדיקות וטיפולים איך בדיוק אפשר להסתדר עם זה כל עוד עובדים משרה מלאה זה נראה כאילו אני אצטרך להתפטר כדיי להתפנות רק לעניין זה אשמח לתשובות

02/10/2012 | 20:24 | מאת: פרופ' שחר קול

לא בהכרח. יתכן וטיפול פשוט קצר ויעיל יפתור את הבעיה ויביא להריון. מציע לפנות למרכז בריאות האישה הקרוב אליכם.

02/10/2012 | 20:48 | מאת: טיפטיפון

לא הצלחתי להבין אם זה המרפאה בברודצקי או איכילוב

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית