היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/09/2012 | 06:07 | מאת: מיכל

שלום בת 37, לאחר שני הריונות ספונטניים ושני ניתוחים קיסרים (וכמובן שני ילדים). לפני שנה הריון שהסתיים בהפסקת דופק. מאז בטיפולים כולל שני סבבי IVF (כולל סבב מוקפאים אחד), ואין הריון. צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין, זרע עם 2% מורפולוגיה (השאר תקין). האם יש מקום לשקול לבצע בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית? מה עלולים למצוא שם שיכול להסביר למה אני נקלטת ב IVF?

28/09/2012 | 09:43 | מאת: פרופ' שחר קול

אם בדיקת א.ס. של הרחם תקינה, הסיכוי למצוא משהו בהיסטרו הוא קטן.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית